Aprócska mosoly-mikulás

Üdvözlet Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk és köszönjük, hogy érdeklődsz alapítványunk iránt! Nagyon sok ötletünk van, de legyen ez az első amit megvalósítunk. Íme:

Idén decemberben az Aprócska mosolyokért alapítvány elhozza a mikulást 300 gyermek számára Tótkomlóson és a környező településeken.

Természetesen nem ingyen. Minden gyereknek kötelező jelleggel fizetnie kell egy őszinte mosollyal, aminél többet nem is kérhetünk.

Az Aprócska mosolyokért alapítvány csapata

3 Hozzászólás

 • Lőrincz Tibor
  Posted 2014.11.11. 19:35 0Likes

  A gyermek még őszinte. A gyermek vár és nem mindegy, hogy mit kap. Talán egy jó szót, egy meleg kézfogást, egy megértő mosolyt, – talán egy éhező helyreigazítást!
  Köszönjük, hogy gondoltak a nagyéri gyerekekre is, – Önkormányzatunk az Alapítványnak ezt a kezdeményezését szeretné támogatni és együttműködni az Alapítvánnyal. Üdvözlettel: Lőrincz Tibor

 • Faragó Péter
  Posted 2014.11.17. 23:10 0Likes

  Hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy ilyen rendes gyermeket taníthattam. Gratulálok! Az ötlet csodálatos! Várom a további fejleményeket!
  Amikor képviselő voltam egyszer én is beöltöztem Mikulásnak – a szakállam már lassan olyan- esett a hó- egy tanítványom apukája vitt lovas szánnal – nem a rénszarvasos sztori! Felejthetetlen élmény maradt! A kislányom minden évben nagyon várja a Nagy-szakállú érkezését! Az idén nem kért nagy ajándékot, csak szeretetet!

 • Beleznai Mária
  Posted 2014.12.04. 19:16 0Likes

  Ez nagyon jó dolog !! Kellenek a pillanatok, amikor az emberek nem érzik magukat egyedül !! A gyermekek viszont hiteles tükörképei az elvégzett munkának !! 🙂 Csak így tovább,és ne csak decemberben !!

Szólj hozzá!