Bemutatkozik a második mosolyszobánk!
Emlékszik még mindenki, hogy azt ígértük, hogy folytatjuk a történetet a Mosoly-szoba projekttel? Megtettük. Az első Mosoly-szoba 2015 december végén került átadásra Nagyéren és egy évre rá, 2016 december végén pedig már a másodikat adhattuk át Mezőkovácsházán, ahol szintén megtalálható az Xbox, darts, játszószőnyeg. Miért? Erre nagyon egyszerű és büszke választ adhatunk. Mert hisszük, hogy a közösség építése nem csak fontos, hanem a legfontosabb a gyerekek körében és mert az emberek megbíznak bennünk és a támogatásaikkal ilyen dolgokat érhetünk el közösen. Többek között Ausztráliából is érkezett támogatás, ahogy azt már tudja mindenki és így a szoba 50% a világ másik feléről érkezett. Ezt ismét szeretnénk megköszönni az ottani embereknek.
Ezáltal pedig a környezetünkben levő gyerekeknek ismét bővült az eszköztára a szabadidejük helyes eltöltésére, ezúttal Mezőkovácsházán.

Külön szeretnénk megköszönni Mezőkovácsházának az alapítványunk fogadtatását és az intézmény dolgozóinak, ahol a Mosoly-szoba helyet kapott, a kedvességüket.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy ez a történet itt nem ér véget a várossal…

DCIM118GOPRO

Kövessen minket a facebookon!

Az Aprócska Mosolyokért Alapítvány csapata

Szólj hozzá!